top of page
HusIdre.jpg

NYA BOSTÄDER I IDRE

Nu satsar vi på nya hyresbostäder i centrala Idre. Det blir två lägenhetshus i trä där man valt att kombinera fjällkänslan med ett modernt boende. De nya hyresgästerna kan vänta sig fina treor med öppen planlösning.
– Vi tänker oss att boendet passar de äldre som vill flytta från sina villor eller kanske för den lilla familjen. Vi startar med åtta nya lägenheter, men planerar för att bygga 16 nya, berättar Thomas Kjelsson, VD Nodaf.

HSB_edited.jpg

NY FÄRG PÅ FASADER

På 50-talet byggdes det som då hette "HSB" i Älvdalen. Idag kallas det "Gamla området" och har 70 lägenheter i flera byggnader.

Nu målas fasaderna om, från grått till en len rödfärg. Det tredje huset i ordningen har fått ny färg och inom två år räknas hela området vara klart.
Även fönster byts ut i samtliga lägenheter, för att minska energiförbrukningen.

pexels-tofroscom-359757.jpg

NY HEMSIDA FÖR NODAF

Nu ligger äntligen vår nya hemsida ute!

– Det var dags att förnya oss och göra en ny hemsida. Vi vill att det ska vara enkelt att söka bostad och hitta information om oss, berättar Thomas Kjelsson, VD Nodaf.

Även den nya förkortningen Nodaf (Norra Dalarnas Fastighets AB) profileras nu.

solar-panels-1273129_1920.jpg

NYTT TAK I IDRE

Nu får kommunalhuset i Idre nytt tak, nya fönster och solpaneler.

 kommunaljus, byter tak och fönster och solpaneler, energi förbrukning, gammal byggnad, lite nya delar.

– Med solpaneler betyder det att vi kan tillverka 10kwh el på taket för egen förbrukning och försäljning, berättar Thomas Kjellson VD Nodaf.

bottom of page